BOBS LATIN MEXICAN

BOBS LATIN MEXICAN Tex mex style

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1148 beoordelingen
9 mei 2021 om 23:10 Prima! Alleen zou de temperatuur van het eten iets warmer mogen zijn.
8 mei 2021 om 21:13 Altijd lekker
8 mei 2021 om 9:04 Bij thuisbezorgd kan je niet kiezen voor de bitch burger wat ik erg jammer vind. Op de site van Bobs burger zelf wel nl
7 mei 2021 om 22:45 Burrito classic: vrij kleine hap voor die prijs. Bij normale honger is het te weinig. Was ook niet erg warm of bijzonder lekker. Gewoontjes. Vrij makkelijk thuis te maken, kost dan bijna niks en zal nog lekkerder zijn, maar was daar te lui voor.
26 apr 2021 om 8:10 I do not what is this, but for sure is not Burrito...
23 apr 2021 om 17:55 Het eten was heerlijk. Bezorging was top en vriendelijk.
21 apr 2021 om 8:00 Normaal gesproken nooit klachten hier, maar deze keer was dramatisch. Alles was koud, kip was onwijs taai. Hoop de volgende keer beter. Bezorging overigens wel snel.
17 apr 2021 om 19:47 Bezorging was super snel, helaas viel het eten erg tegen vergeleken met voorgaande keren.
17 apr 2021 om 10:15 Eten was prima qua smaak en hoeveelheid. Temperatuur was lauw. Bij tacokit waren de taco's niet geleverd. Geen telefonische bereikbaarheid. Taco's werden via thuisbezorgd.nl na 1.15 uur alsnog bezorgd. Toen waren we al klaar met eten.
15 apr 2021 om 16:01 had besteld met een broertje, wist alleen niet wat wat was, hadden we elkaars eten. Big surprise, maar zeker een aanrader voor de volgende keer
4 apr 2021 om 8:05 Altijd lekker en supersnel! Mag voor mijn smaak wel pittiger maar dat los je zo op hé.!?
3 apr 2021 om 20:37 Eten viel tegen deze keer... smaakloze burrito en guacamole was een groene uienbrei. Jammer.